Categories
El flow del préssec aspira a cançó de l’estiu amb ‘Buenas Fins a l’Os’
Aquesta campanya ha llançat a les seves xarxes socials una divertida cançó a ritme reggaetó i trap En aquesta iniciativa hi participen les federacions agroalimentàries
La campanya ‘Bones Fins a l’Os’ creix amb el sabor i el caràcter saludable de les seves fruites com a protagonistes
· Aquest any s’incorporen Andalusia i Extremadura, que se sumen en aquesta iniciativa a Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia · · La
La campanya ‘Bones Fins a l’Os’ es presenta a Fruit Logistica i creix per al 2024
Aquest any Andalusia i Extremadura s’uneixen a aquesta iniciativa que van començar l’any passat Aragó, Catalunya, la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia 07/02/24
Conclou la primera campanya ‘Bones Fins a l’Os’ mostrant els beneficis de consumir fruita de pinyol de les cooperatives espanyoles
Posada en marxa per Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya i les federacions regionals d’Aragó, Catalunya, el País Valencià i Múrcia, s’ha desenvolupat a les principals xarxes socials,
Pastís de préssec i ametlla
El préssec és de les fruites d’estiu més versàtils. Aquesta recepta, amb préssec groc, resulta perfecta per servir qualsevol visita que tingueu. La base de
Filet de porc amb préssec vermell saltat, sàlvia i balsàmic
Ingredients (Per a quatre persones). Elaboració Recepta realitzada pel xef Mateu Serra per a “Bones fins a l’os”.