Buenas hasta el hueso

Albercoc

L’albercoc es consumeix principalment com a fruita fresca, encara que també s’utilitza per fabricar alguns derivats com ara compotes o sucs. L’albercoc es recol·lecta, principalment, entre maig i agost.

És ric en fibres i aigua i baix en hidrats de carboni i també conté ferro, potassi, calci, magnesi i vitamina B3, així com tanins, elements amb propietats astringents, antiinflamatòries i antioxidants que, entre altres accions, afavoreixen la digestió.

Actualitat sobre l'albercoc

L’assemblea de Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya reafirma el compromís de les cooperatives amb la sostenibilitat econòmica i social del medi rural, amb un espai destacat per a la fruita de pinyol

Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya i les federacions regionals de Múrcia, Aragó, Comunitat Valenciana i Catalunya llancen una campanya amb l’objectiu de fomentar-ne el consum entre els consumidors i difondre’n les bondats com a font de vitamines i de salut.

Leer más »