SALUT+SABOR
Fruites de pinyol
de Cooperatives

Sanes, refrescants i riquíssimes. Préssecs, paraguaians, nectarines, albercocs, prunes i cireres. Totes fruites de pinyol i totes perfectes a qualsevol lloc i a qualsevol hora.

De cooperatives

Productes de qualitat

De proximitat

Fresques i cultiu local

De temporada

Recollides al punt de maduració

Responsables & Sostenibles

Respectuosos amb els recursos naturals i l’entorn

Qui som

Som Cooperatives

Les cooperatives agroalimentàries de fruita de pinyol uneixen una producció de qualitat amb el compromís amb l'entorn i la societat.

CREEN OCUPACIÓ LOCAL

Ajuden al desenvolupament de les zones rurals.

SÓN RESPONSABLES AMB L'ENTORN

Produeixen mitjançant tècniques de treball sostenibles i respectant els recursos naturals.

PRODUCTES DE CONFIANÇA

Compten amb els màxims estàndards de qualitat i seguretat alimentària.

GUST I SALUT - BONES FINS A L'OS

Receptes, salut i actualitat

ROLLS DE PRÉSSEC GROC

Per fer aquesta increïble recepta necessitaràs: 1 planxa de pasta de full 4 préssecs grocs 70 g de sucre ¼ de cullereta de vainilla mòlta

Leer más »
Buenas hasta el hueso

Préssec

El préssec és un fruit rodó, acolorit i sucós., La temporada de recol·lecció i la millor època de consum a Espanya es produeix entre els mesos de maig i setembre, encara que hi ha varietats primerenques i tardanes que es recol·lecten a l’abril i l’octubre, respectivament.

És una fruita excepcional en la millora del trànsit i protegeix davant del càncer de còlon i malalties cardiovasculars. Aporta petites quantitats de vitamina C i la provitamina A, com alfa-carotè, beta-carotè i criptoxantina. També compta amb minerals, potassi, fòsfor i vitamina B.

Buenas hasta el hueso

Paraguaià

Fruita de forma aplatada, ric en fibra, potassi, vitamines hidrosolubres i carotens. La temporada de paraguaians té lloc entre els mesos de maig i setembre, tot i que hi ha algunes varietats primerenques i tardanes que es recol·lecten a l’abril i l’octubre, respectivament.

El paraguaià és un fruit molt dolç amb pell llisa i vellutada. Aquesta fruita és rica en vitamina A, essencial per a la visió, el bon estat de la pell, els cabells, les mucoses, els ossos i per al bon funcionament del sistema immunològic i té acció antioxidant. També té potassi, mineral necessari per al bon funcionament de l’activitat muscular. Contribueix a disminuir el colesterol LDL (el dolent) pels seus compostos fenolítics de la pell i la polpa.

Buenas hasta el hueso

Nectarina

La nectarina és un fruit rodó, amb carn sucosa, amb os, semblant al préssec i es pot consumir sense pelar o pelat. L’època de recol·lecció de la nectarina s’estén des del mes de maig fins a finals d’agost.

Té un alt contingut en vitamines E i C i provitamina A, contribuint a la degradació del colesterol i per tant, ajuda a reduir el nivell a la sang. Un dels beneficis de la nectarina és la capacitat per millorar el sistema nerviós i muscular i ajudar en casos d’anèmia ferropènica. També ajuda a regular la hipertensió.

Buenas hasta el hueso

Albercoc

L’albercoc es consumeix principalment com a fruita fresca, encara que també s’utilitza per fabricar alguns derivats com ara compotes o sucs. L’albercoc es recol·lecta, principalment, entre maig i agost.

És ric en fibres i aigua i baix en hidrats de carboni i també conté ferro, potassi, calci, magnesi i vitamina B3, així com tanins, elements amb propietats astringents, antiinflamatòries i antioxidants que, entre altres accions, afavoreixen la digestió.

Buenas hasta el hueso

Cirera

La cirera és un fruit que es pot consumir fresc o utilitzar-se en l’elaboració de pastissos, mousses, melmelades i compotes.

La cirera és un fruit amb importants qualitats, com el contingut en vitamines K, A i C, així com ferro, calci i fòsfor. Té un baix contingut en greixos i res de colesterol. La temporada de cireres a Espanya està compresa entre els mesos d’abril i agost

Buenas hasta el hueso

Pruna

La pruna és una fruita rodona o allargada que pot ser de color groc, verd, vermell o morat.

És molt nutritiva i rica en vitamines A, C, B1, B2, B3, E i K; i minerals com el fòsfor, el ferro, el sodi, el magnesi, el calci, el coure, el bor o el zinc. A més, ajuden a combatre-la anèmia, són riques en fibra i tenen gran quantitat d’aigua. A Espanya, la temporada de les prunes és des del juliol fins al setembre, encara que algunes de les varietats es poden recol·lectar ja al maig.