Per fer aquesta increïble recepta necessitaràs:
1 planxa de pasta de full
4 préssecs grocs
70 g de sucre
¼ de cullereta de vainilla mòlta
30 g de mantega
1 grapat de fulles d’alfàbrega
3 cullerades de llet de coco
9 cullerades de sucre glass
Preparació:
1️⃣ Pela i talla els préssecs en trossos i reserva’ls.
2️⃣ Fun en una paella amplia la mantega, afegeix el sucre, la vainilla i els préssecs trossejats. Deixa que es cuinin fins que estiguin tous. Si ha quedat molt almívar, escorre el préssec per treure-li l’excés d’humitat i després deixa que es refredi del tot.
3️⃣ Estira la pasta de full i cobreix tota la superfície amb préssec. Enrotlla’l mentre prems amb la mà lleugerament perquè no quedi molt folgat.
4️⃣ Talleu els rolls d’un gruix de 2,5 cm de diàmetre i disposeu-los en una safata de forn.
5️⃣ Introdueix la safata del forn al segon rail del forn començant per baix i enforna a 190 ºC durant aproximadament 20 minuts o fins que la pasta de full estigui cuinada i daurada. Si voleu podeu donar-li cinc minuts més a la part mitjana del forn si no ha agafat gaire color.
6️⃣ Emplata els cargols de préssec en una safata quan s’hagin temperat i posa’ls per sobre una mica de glacejat de coco que durant el fornejat has fet barrejant la part sòlida de la llet de coco amb el sucre glass. Acaba decorant amb unes avellanes trossejades i unes fulles de menta que li donaran un toc fresc quan les mengis.