Buenas hasta el hueso

Pruna

La pruna és una fruita rodona o allargada que pot ser de color groc, verd, vermell o morat. És molt nutritiva i rica en vitamines A, C, B1, B2, B3, E i K; i minerals com el fòsfor, el ferro, el sodi, el magnesi, el calci, el coure, el bor o el zinc. A més, ajuden a combatre-la anèmia, són riques en fibra i tenen gran quantitat d’aigua. A Espanya, la temporada de les prunes és des del juliol fins al setembre, encara que algunes de les varietats es poden recol·lectar ja al maig.

Actualitat sobre la pruna

L’assemblea de Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya reafirma el compromís de les cooperatives amb la sostenibilitat econòmica i social del medi rural, amb un espai destacat per a la fruita de pinyol

Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya i les federacions regionals de Múrcia, Aragó, Comunitat Valenciana i Catalunya llancen una campanya amb l’objectiu de fomentar-ne el consum entre els consumidors i difondre’n les bondats com a font de vitamines i de salut.

Leer más »