Ceviche de fruites de pinyol i esturió del riu Cinca

Ingredients

· 100 grams de cireres

· 2 albercocs

· 1 préssec

· 150 grams d’esturió fumat

· 4 bitxos

· 2 llimes

· coriandre

· 200 grams de boliixos grocs d’Ascara.

· ½ ceba dolça

· 8 truites de blat de moro petites

· Oli

· Vi blanc

· Sal en escates

· Cava

Elaboració

1 – Tallar l’esturió a daus i marinar amb la llima durant un parell d’hores.

2- Mentrestant, pelar i tallar a daus de la mateixa mida les fruites.

3- Tallar la ceba a juliana molt fina (xiffonade), el bitxo a rodanxes i picar

el coriandre.

4- Barrejar tots els ingredients ja tallats en un bol i afegir els boliches ja

cuits.

5- Afegir mig gotet de cava i oli d’oliva.

6 – Remenar i servir sobre unes truites de blat de moro a manera de daus.

7 – Acabar assaonant amb unes escates de sal.

Recepta facilitada per Aragó, Aliments Nobles .