Ingredients
· 100 grams de cireres
· 2 albercocs
· 1 préssec
· 150 grams d’esturió fumat
· 4 bitxos
· 2 llimes
· coriandre
· 200 grams de boliixos grocs d’Ascara.
· ½ ceba dolça
· 8 truites de blat de moro petites
· Oli
· Vi blanc
· Sal en escates
· Cava
Elaboració
1 – Tallar l’esturió a daus i marinar amb la llima durant un parell d’hores.
2- Mentrestant, pelar i tallar a daus de la mateixa mida les fruites.
3- Tallar la ceba a juliana molt fina (xiffonade), el bitxo a rodanxes i picar
el coriandre.
4- Barrejar tots els ingredients ja tallats en un bol i afegir els boliches ja
cuits.
5- Afegir mig gotet de cava i oli d’oliva.
6 – Remenar i servir sobre unes truites de blat de moro a manera de daus.
7 – Acabar assaonant amb unes escates de sal.
Recepta facilitada per Aragó, Aliments Nobles .