Nectarina
La nectarina és un fruit rodó, amb carn sucosa, amb os, semblant al préssec i es pot consumir sense pelar o pelat. L’època de recol·lecció de la nectarina s’estén des del mes de maig fins a finals d’agost.
Té un alt contingut en vitamines E i C i provitamina A, contribuint a la degradació del colesterol i per tant, ajuda a reduir el nivell a la sang. Un dels beneficis de la nectarina és la capacitat per millorar el sistema nerviós i muscular i ajudar en casos d’anèmia ferropènica. També ajuda a regular la hipertensió.
Actualitat sobre la nectarina
Conclou la primera campanya ‘Bones Fins a l’Os’ mostrant els beneficis de consumir fruita de pinyol de les cooperatives espanyoles
Posada en marxa per Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya i les federacions regionals d’Aragó, Catalunya, el País Valencià i Múrcia, s’ha desenvolupat a les principals xarxes socials,
Cobbler de nectarina
Ingredients (Per a sis persones). Per al farciment: Per a la coberta abizcochada: Elaboració Recepta realitzada pel xef Mateo Sierra per a “Bones fins a
Ceviche de fruites de pinyol i esturió del riu Cinca
Ingredients · 100 grams de cireres · 2 albercocs · 1 préssec · 150 grams d’esturió fumat · 4 bitxos · 2 llimes · coriandre
Campanya “Bones fins a l’os”
Aquesta iniciativa anima a gaudir de la fruita de pinyol de cooperatives espanyoles, de temporada, natural i saludable. Al costat de les federacions regionals de
El 1 de juliol celebrem el Dia Internacional de les Cooperatives
Sota el lema “Cooperatives pel Desenvolupament Sostenible”, les més de mil milions de cooperatives del món celebraran aquest any el seu Dia Internacional l’1 de
El cardiòleg murcià i influencer Dr. Abellán presumeix d”os’
José Abellán, cardiòleg de l’Hospital Santa Llúcia de Cartagena (Regió de Múrcia), col·labora amb la campanya impulsada per les organitzacions de les cooperatives agroalimentàries José