Buenas hasta el hueso

Préssec

El préssec és un fruit rodó, acolorit i sucós., La temporada de recol·lecció i la millor època de consum a Espanya es produeix entre els mesos de maig i setembre, encara que hi ha varietats primerenques i tardanes que es recol·lecten a l’abril i l’octubre, respectivament.

 

És una fruita excepcional en la millora del trànsit i protegeix davant del càncer de còlon i malalties cardiovasculars. Aporta petites quantitats de vitamina C i la provitamina A, com alfa-carotè, beta-carotè i criptoxantina. També compta amb minerals, potassi, fòsfor i vitamina B.

Actualitat sobre el préssec

L’assemblea de Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya reafirma el compromís de les cooperatives amb la sostenibilitat econòmica i social del medi rural, amb un espai destacat per a la fruita de pinyol

Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya i les federacions regionals de Múrcia, Aragó, Comunitat Valenciana i Catalunya llancen una campanya amb l’objectiu de fomentar-ne el consum entre els consumidors i difondre’n les bondats com a font de vitamines i de salut.

Leer más »