Ingredients
(Per a quatre persones).
- 1 filet de porc
- 2 préssecs vermells no molt madurs
- Un grapat de nous pacanes
- Oli d’oliva verge extra
- 5 fulles de sàlvia o una petita de romaní fresc
- Cullerades de vinagre balsàmic
- Pebre negre i sal
Elaboració
- Per començar aquesta recepta marquem el filet en una paella amb una mica d’oli prèviament salpebrat.
- Mentre comencem a trossejar els préssecs a vuitens. Reservem.
- Un cop retirat el filet de la paella, posem a daurar amb una mica més d’oli els préssecs. Quan estiguin pràcticament daurats afegim mantega, fulles de sàlvia o romaní fresc, el vinagre balsàmic, sal i pebre negre.
- Tallem el filet en trossos de cinc centímetres de llarg i els emplatem juntament amb el préssec saltat. Acabem amb una mica del suc agredolç dels préssecs.
Recepta realitzada pel xef Mateu Serra per a “Bones fins a l’os”.