Filet de porc amb préssec vermell saltat, sàlvia i balsàmic

Ingredients

(Per a quatre persones).

  • 1 filet de porc
  • 2 préssecs vermells no molt madurs
  • Un grapat de nous pacanes
  • Oli d’oliva verge extra
  • 5 fulles de sàlvia o una petita de romaní fresc
  •  Cullerades de vinagre balsàmic
  • Pebre negre i sal

Elaboració

  1.  Per començar aquesta recepta marquem el filet en una paella amb una mica d’oli prèviament salpebrat.

  2. Mentre comencem a trossejar els préssecs a vuitens. Reservem.

  3. Un cop retirat el filet de la paella, posem a daurar amb una mica més d’oli els préssecs. Quan estiguin pràcticament daurats afegim mantega, fulles de sàlvia o romaní fresc, el vinagre balsàmic, sal i pebre negre.

  4. Tallem el filet en trossos de cinc centímetres de llarg i els emplatem juntament amb el préssec saltat. Acabem amb una mica del suc agredolç dels préssecs.

Recepta realitzada pel xef  Mateu Serra  per a “Bones fins a l’os”.