Recepta Eco: Pierogi de cirera

Mireu que recepta tan rica i que senzillíssima és de preparar. Amb ingredients de temporada com ens agrada a nosaltres.🍒🍒😋😋

Pierogi de Cireres

Ingredients:

250gr de farina

2 ous

500gr de cireres desossades 

1 culleradeta de fècula de blat de moro

Sucre

Sal

Elaboració:

Posem la farina en forma de volcà en una base per treballar i fem un forat al centre. Afegim en aquest ou els ous batuts i treballem la massa fins que quedi completament llisa i sense grumolls, i reservem.

Piquem les cireres i els afegim la fècula de blat de moro i una cullerada sopera de sucre. Barregem bé perquè quedi ben integrat tot.

Fem petites boletes amb la massa que havíem reservat i les estirem amb ajuda d’un corró per formar cercles finits que farcirem amb la barreja de cireres, posant una porció al centre de cada cercle.

Humitegem les vores de la massa amb aigua, dobleguem i tanquem bé donant-li forma de mitja lluna. Deixem reposar uns 20 minuts.

Posem una olla amb aigua i quan bulli afegim un pessic de sal i una cullerada de sucre, cuinem els pierogis uns quatre minuts, els deixem temperar i servim temperats.