Postres Eco: pasta de full de préssec i gelat d’ametlla

Mireu que plat dolç tan ric ens hem preparat avui amb una fruita de pinyol com el préssec que està en la seva temporada òptima de recol·lecció. 🍑🍑

Pasta de full de préssec i gelat d’ametlla

Ingredients:

1 làmina de pasta de full

2 préssecs

190gr d’aigua

115gr de sucre

60gr de farina de blat

Gelat d’ametlla

Ametlles laminades

Sucre glass

Elaboració:

Preparem les bases dels nostres pastissets amb la làmina de pasta de full, les punxem amb una forquilla i enfornem 15 minuts a 170 graus amb cigrons per sobre perquè no llevi la base. Deixem refredar mentre preparem la crema.

Posem en un cassó l’aigua, el sucre, la farina i el sucre avainillat. I a foc suau anem remenant amb una vareta fins que s’espesseixi i quedi una textura de crema sòlida.

Omplim amb la crema els nostres pastissets. 

Pelem i tallem a rodanxes fines els préssecs i els repartim entre els pastissos damunt de la crema. Enfornem a 170 graus fins que vegem que la pasta de full es va daurant.

Deixem temperar abans de servir com a mínim 2 hores.

Acompanyem una bola de gelat d’ametlla i per decorar fem servir les ametlles laminades i una mica de sucre glass empolvorat amb ajuda d’un colador perquè quedi  fi i uniforme.