Mireu que plat dolç tan ric ens hem preparat avui amb una fruita de pinyol com el préssec que està en la seva temporada òptima de recol·lecció. 🍑🍑
Pasta de full de préssec i gelat d’ametlla
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
2 préssecs
190gr d’aigua
115gr de sucre
60gr de farina de blat
Gelat d’ametlla
Ametlles laminades
Sucre glass
Elaboració:
Preparem les bases dels nostres pastissets amb la làmina de pasta de full, les punxem amb una forquilla i enfornem 15 minuts a 170 graus amb cigrons per sobre perquè no llevi la base. Deixem refredar mentre preparem la crema.
Posem en un cassó l’aigua, el sucre, la farina i el sucre avainillat. I a foc suau anem remenant amb una vareta fins que s’espesseixi i quedi una textura de crema sòlida.
Omplim amb la crema els nostres pastissets.
Pelem i tallem a rodanxes fines els préssecs i els repartim entre els pastissos damunt de la crema. Enfornem a 170 graus fins que vegem que la pasta de full es va daurant.
Deixem temperar abans de servir com a mínim 2 hores.
Acompanyem una bola de gelat d’ametlla i per decorar fem servir les ametlles laminades i una mica de sucre glass empolvorat amb ajuda d’un colador perquè quedi fi i uniforme.