Postres Eco: Pastís de formatge amb cobertura de nectarina

Amb les fruites de pinyol en plena temporada podem tenir plats tan rics com aquest.

Pastís de formatge amb cobertura de nectarina

Ingredients:

6 nectarines

5 ous

200gr de sucre

85gr de farina

140gr mató

250ml de llet

Una cullerada de cafè d’essència de vainilla

Mantega per untar el motlle

Sucre glas

Elaboració:

Posem en un bol els ous, el sucre, la farina, el mató, la llet i l’essència de vainilla. Amb unes varetes batem fins que quedi una massa homogènia i sense grumolls. Incorporem la massa a un motlle desmuntable untat amb mantega. 

Deixem a temperatura ambient que reposi durant uns 30 minuts.

Pelem les nectarines i les tallem a rodanxes fines, les incorporem a sobre de la massa que ja ha reposat.

Enfornem 45minuts a 180 graus amb calor amunt i avall.

Traiem del forn i empolvorem amb sucre glaç. 

Si volem podem donar-li més calor al forn perquè es caramel·litzi el sucre, però en aquesta ocasió només calor amunt ja 150 graus uns cinc minuts.