Gelat de nectarina ecològica

La nectarina és una fruita que està en plena temporada de recol·lecció. Amb ella podem fer riques receptes tan saboroses i fresques com aquesta.

La nectarina és una fruita característica de lèpoca estival. És una gran font de minerals com potassi, fosfor, magnesi, calci, sodi, ferro, zinc, iode i seleni. Per això és beneficiosa per al nostre sistema nerviós i muscular. A més, ajuda a eliminar líquids. Conté gran quantitat de vitamina C i és un potent antioxidant, a més de molt digestiva.

Gelat de Nectarina

Ingredients:

500ml de nata líquida per muntar

400ml de llet condensada

6 nectarines madures

Elaboració:

Primer preparem la fruita pelant-la i tallant-la a trossets. La batem perquè quedi fina.

En un bol hi afegim la fruita triturada i la llet condensada, barregem bé perquè quedi ben integrat.

En un bol a part i molt fred muntem la nata, un cop muntada, afegim la barreja que teníem preparada, barregem molt bé i ho fiquem al congelador durant almenys mitja hora abans de servir.

Si vols pots acompanyar amb uns trossets de fruita fresca que donarà un toc de color al plat.